Logo|Boxfun|Image
ambulante begeleiding

Over Boxfun

De man achter BoxFun, Andreas Smol

De belangrijkste reden om BoxFun op te zetten, is omdat ik sporten, en boksen in het bijzonder, als medicijn heb ervaren gedurende een groot deel van mijn leven.

Opgroeiende in Rotterdam bleek ik een talentvol voetballer maar werd ik aangetrokken tot een andere sport: boksen.

Ik bleek talent te hebben maar verloor mezelf er aardig in omdat ik niet begreep dat het ´mezelf erin verliezen´ een reactie was op teleurstellingen en problemen die ik had vanuit mijn eigen jeugd.
Boksen was mijn manier van ´ermee dealen´, zoals we dat nu in moderne taal zouden zeggen. Uiteindelijk kwam ik terecht in een periode van grote hoogtes maar ook diepe dalen waarin ik helaas ook verslaafd raakte aan drugs.

Tijdens mijn herstel ontdekte ik sport als medicijn. Door middel van hardlopen en boksen, maar nu op een gezonde manier, zette ik mijn eerste stappen naar herstel.

Op deze manier herpakte ik me door op een gezonde en verantwoorde manier te gaan sporten waarin ik tegelijkertijd ook mentaal/emotioneel grote stappen zette en sterker en sterker werd.

Tijdens en na mijn periode van herstel begon mijn wens om mijn persoonlijke ervaringen in te zetten om anderen te helpen steeds sterker te worden en volgde ik een opleiding waardoor ik uiteindelijk een geweldige baan kreeg bij de GGZE.

Vanaf medio 2017 ben ik 100% bezig als zorgaanbieder onder de naam BoxFun.

Aarzel niet om contact op te nemen met mij, ik praat graag met je over de mogelijkheden!

Kiwa-Keurmerk-BoxFun

BoxFun-boksen-als-metafoor Informatie

Klik hier als je meer wilt weten over Over boxfun

Sociale Media

Facebook
LinkedIn