Logo|Boxfun|Image
voor iedereen toegankelijk!

Teambuilding

Teambuilding op maat

Wil jij voor jouw team een sportieve invulling van een teambuilding? Lees dan hieronder verder.

BoxFun geeft namelijk ook teambuilding voor groepen of bedrijven. De invulling kan volledig op basis van je wensen bepaald worden. Om alvast een beeld te geven van wat een teambuilding inhoudt, vind je hieronder een voorbeeldprogramma.

Programma teambuilding BoxFun


Ik stel me eerst voor en zal iets over mezelf vertellen. Ik deel hier mijn eigen ervaringen en geef de groep mee wat boksen voor mij allemaal heeft betekent, en dat sporten in het algemeen een echt goed medicijn kan zijn tegen problemen en lastige emoties.


Voordat we in actie komen, geef ik wat theorie over het boksen. Ik leg de groep in het kort wat uit over de technieken van het boksen zodat men daarna zo snel mogelijk in actie kan komen.


Na de warming-up is het tijd om de bokshandschoenen aan te trekken en gaan we aan de slag.Ik leg diverse oefeningen uit, waarbij gebruik gemaakt wordt van bokshandschoenen, pads en eventueel een bokszak. Tijdens de oefeningen loop ik rond om aanwijzingen te geven en de deelnemers te stimuleren om hen te laten ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken.


Tot slot volgt een nabespreking en evaluatie. We bespreken kort hoe de training is bevallen. Dit doen we in de vorm van een groepsgesprek.


Geen enkele sessie is bij mij het zelfde en het exacte programma van de training wordt dan ook altijd in overleg bepaald.

Op zoek naar sportieve teambuilding op maat? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen voor de mogelijkheden.

Informatie

Klik hier als je meer wilt weten over Teambuilding

BoxFun-boksen-als-metafoor Informatie

Klik hier als je meer wilt weten over Teambuilding

Sociale Media

Facebook
LinkedIn