Logo|Boxfun|Image
voor iedereen toegankelijk!

BoxFun workshop

Workshops

BoxFun geeft ook workshops voor groepen of bedrijven. De invulling van de workshop kan volledig op basis van je wensen bepaald worden. Om alvast een beeld te geven van wat een workshop inhoudt, vind je hieronder een voorbeeldprogramma.

Programma workshop BoxFun


Ik stel me eerst voor en zal iets over mezelf vertellen. Hierbij komt onder andere de pieken in mijn verleden als bokser en bodybuilder aan bod, maar ook de dalen die ik in mijn leven heb gekend, zoals een drugsverslaving. De boodschap die ik als herstelcoach wil uitdragen, is dat boksen en sporten in het algemeen echt als medicijn voor emoties en problemen kan dienen.


Voordat we in actie komen, leg ik wat theorie over het boksen uit. De deelnemers moeten weten welke technieken bij boksen komen kijken en hoe ze bijvoorbeeld moeten stoten.


Nu is het tijd om de bokshandschoenen aan te trekken en na een warming-up gaan we aan de slag. Ik leg diverse oefeningen uit, waarbij gebruik gemaakt wordt van bokshandschoenen en pads (en eventueel een bokszak). Tijdens de oefeningen loop ik rond om aanwijzingen te geven en de deelnemers te stimuleren om hen te laten ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken.


Daarna is er nog ruimte voor een evaluatie. We gaan kort bespreken hoe de training is ervaren. Dit gebeurt in de vorm van een open groepsgesprek.

Invulling van de workshop op maat

Het exacte programma van de training kan in overleg bepaald worden. Zo kunnen er ook meer teambuildingselementen in de bokstraining ingepast worden. Ik zal dan bijvoorbeeld juist wat meer nadruk leggen op samenwerking, groepsdynamiek en begrip voor elkaar. Is de wens juist om meer op conditie te trainen, dan houd ik daar rekening mee en ontstaat een workshop op maat.

Boxfun-amusement-workshop
BoxFun-boksen-als-metafoor Informatie

Klik hier als je meer wilt weten over Workshop

Sociale Media

Facebook
LinkedIn